Maut syntyivät monen maistelun jälkeen

Bún bò huế

Ruokamme on herkullista, koska yhdistämme siinä Vietnamin autenttisten annoksien parhaat maut. Olemme luoneet useita annoksia, joita olemme maistelleet ja kehitelleet kerta toisensa jälkeen. Monen kokeilun jälkeen syntyi Little Saigonin ainutlaatuinen maku.

Teemme ruokaa, jota söisimme myös kotona Vietnamissa

Tuomme ravintolassamme aidot Vietnamin maut koti-ikävöiville vietnamilaisille sekä suomalaisille asiakkaillemme, jotta makuelämys on aito. Teemme ruokamme aina sellaiseksi, mitä söisimme myös kotona Vietnamissa perheemme kanssa. Siksi olemme etsineet pitkään Suomesta sellaisia raaka-aineita, jotka muistuttavat Vietnamista saatavia. Valitsemme raaka-aineet aina huolella.

Bún thịt nướng chả giò
Little Saigon logo: Vietnamilainen nainen ajamassa skootteeria

Pieni pala kotiamme, Vietnamia

Little Saigon kahvila-ravintola

Meille on tärkeää luoda vietnamilaista tunnelmaa ravintolaamme, koska olemme hyvin kaukana kotimaastamme. Haluamme, että asiakkaamme tuntevat ravintolassamme hetkeksi olevansa Vietnamissa, koska tiedämme muidenkin vietnamilaisten ikävöivän kotiamme yhtä paljon kuin mekin. Haluamme myös tarjota suomalaisille asiakkaillemme ensivaikutelman Vietnamista ja innostaa heitä kulttuuristamme!

Sijaitsemme kauppakeskus Itiksessä

Löydät meidät Elixian ja KFC:n välistä. Sisäänkäynti Itiksen ulkopuolelta Tallinnanaukiolta. Pääset meille helposti myös metrolla.

SijaintiKatso sijainti Itiksen sivuilta

Onko kysyttävää?

Emme valitettavasti ota pöytävarauksia vastaan tällä hetkellä. Voit tiedustella ennakkotilauksia puhelimitse.

PuhelinnumeroSähköposti